Hodnocení obchodu

4,8 26 hodnocení
5
21x
4
5x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora Hana Š. | 21.10.2021
Skvělá komunikace, rychlé dodání zboží.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.10.2021
Děkujeme za hodnocení
TW Avatar autora Tomáš Wiszczor | 18.10.2021
Bez problémů - příjemná komunikace.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.10.2021
Děkujeme za hodnocení
A Avatar autora Alena C. | 11.10.2021
Skvělá komunikace s obchodem, ochota domluvit se o termínech doručení, zboží i doprava - vše v pořádku.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.10.2021
Děkujeme za hodnocení
JB Avatar autora Jiřina Břoušková | 7.10.2021
Vysoká spokojenost. Velká znalost prodávaných výrobků, mimořádná ochota, komunikace i mimo pracovní dobu.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.10.2021
Děkujeme za hodnocení
S Avatar autora K. Swaczek | 20.9.2021
Hodnotím obchod kladně. Možnost zakoupené rošty vyzkoušet na kamenné prodejně. Vstřícný personál.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.10.2021
Děkujeme za hodnocení
TM Avatar autora Tomáš Malátek | 20.9.2021
Pri objednani okamzita pomoc cez chat mimo pracovne hodiny, nasledujuci den telefonicke upresnenie a po dohodnutom case dorucenie a pan mi ochotne pomohol odnosit veci do chodby. Super sluzby velka spokojnost, urcite budeme este v shope nakupovat. Dakujem
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.10.2021
Děkujeme za hodnocení
LB Avatar autora Lenka Blumenthalová | 29.7.2021
ochota, donesl mi pán matraci až do domu.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 29.7.2021
Děkujeme za hodnocení :)
Avatar autora | 8.12.2020
+ Perfektní komunikace
+ Ochota
+ Krásné a kvalitní zboží

A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.10.2021
Děkujeme za hodnocení
Avatar autora | 5.10.2018
Prima cena,rychle vyrizeni objednavky i doprava zbozi,osobni telefonat z obchodu, ze zasilku expedovali a kdy bude dorucena
Avatar autora (Administrátor) 24.10.2021
Děkujeme za recenzi
Avatar autora | 3.11.2017
Jsem s obchodem spokojená
Avatar autora (Administrátor) 24.10.2021
Děkujeme za recenzi
Avatar autora | 9.6.2017
doporucuji
Avatar autora (Administrátor) 24.10.2021
Děkujeme za recenzi
Avatar autora | 25.12.2016
Celková spokojenost s nákupem
Avatar autora | 10.3.2016
+ Vybral jsem si to, co jsem potřeboval, nabídka byla pestrá.
- nenašel jsem žádné.

obchod doporučuji, komunikace dobrá, přímo prodejce mi zavolal, že zboží dorazí, bylo zabalené tak, že došlo bez poškození.
Avatar autora | 6.3.2016
Bezproblémový nákup, nadstardantní komunikace ze strany obchodu. Doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 24.10.2021
Děkujeme za recenzi
Avatar autora | 3.11.2015
+ přehledný
- -

přehledný obchod, výborná kvalita zakoupeného zboží
Avatar autora (Administrátor) 24.10.2021
Děkujeme za recenzi
Avatar autora | 25.8.2015
+ dobra cena zboží, skvela komunikace
- o zadnych nevim

Vsem vrele doporucuji
Avatar autora | 13.6.2015
+ Výborná komunikace
+ Dobrá cena

Velká ochota personálu, kvalitní dodání zboží.
Avatar autora | 9.1.2015
+ Osobně mi zavolal pracovník o vyexpedování zásilky, komunikace ze stran obchodu super.
- Toptrans - přišla mi sms o tom, že mi bude doručena zásilka. Čímž vše skončilo, doma mě zřejmě nezastihli a tak beze všeho pokračovali dál. Dnes ráno přišla stejná sms, naštěstí již někdo celý den doma je, takže zboží snad bude. Každopádně bych řekl, že není až tak těžké zvednout mobil a zavolat, že se veze zásilka a jestli jsem třeba doma (u PPL je toto samozřejmostí). Řidič by si tím mohl ušetřit čas a cestu. Dodávky kolem 12 hodiny jsou vtipné, ale volno v práci si kvůli tomu brát nebudu.

Obchod v pořádku, dodání zásilky pokulhává na zbytečnostech.
Avatar autora (Administrátor) 24.10.2021
Dobrý den. Děkujeme za recenzi. Záleží na jakého řidiče kurýrní služby natrefíte. Vždy do objednávkového formuláře píšeme ať kurýr kontaktuje klienta ohledně doručení telefonicky. Někdy se to buhužel neděje. Za toto nedopatření se hluboce omlouváme a věříme že zůstanete naším věrným klientem. Spíme-zdrave.cz
Avatar autora | 6.1.2015
perfektní komunikace a ochota.
Avatar autora (Administrátor) 24.10.2021
Děkujeme za recenzi. Věříme že do budoucna zůstanete naším spokojeným klientem
Avatar autora | 4.11.2014
+ Pohodlný nákup z domova.
+ Přehledné webové stránky.
+ Široká nabídka zboží.

Bleskové vyřízení objednávky. Super polštář za super cenu. Už jeden mám, a protože jsem s ním spokojená, chtěla jsem druhý polštář jako dárek. Určitě všem doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 24.10.2021
Děkujeme za Vaší recenzi